Als ruzie als een storm door je relatie raast

Het stormt, buiten. Het hondje wil liever binnen blijven en blijft vandaag lekker in zijn mand, in plaats van voortdurend naar de deur te lopen en mij verwachtingsvol aan te kijken waar ik blijf. Ik vind het toch ook leuk om te gaan wandelen?

Zondag

Zo kan het ook in je relatie zijn. In plaats van voortdurend zijn gezelschap op te zoeken, of het niet kunnen laten om haar aan te raken, zit je met een boek of een game of een Netflix serie op de bank en in de hoop dat het morgen is, want dan kunnen jullie beide weer gaan werken. De enkele woorden die je spreekt, zijn kortaf, onvriendelijk en vooral spaarzaam, want de laatste tijd kan er geen gesprek meer gevoerd worden, zonder dat het ruzie oplevert.

Jullie willen allebei dat het ophoudt, je wilt allebei weer een vriendelijk gesprek, je wilt weer gezien door de ander, en dan zal je – misschien – overwegen om de ander weer te zien.

Kom langs!

Kom langs bij mij in de praktijk en neem die ruzie mee. Dan gaan we samen kijken waar hij vandaan komt en hoe hij opgelost kan worden. Laten we er eens een boompje over opzetten, voordat die van jullie relatie omvalt en reddeloos verloren is. Omvallen of oplossen en blijven staan, de keus is aan jullie. De ruzie gaat vanzelf over, in harmonie of in een scheiding, maar hij gaat vanzelf over. Net als de storm.

 

Uw reactie

  • Contact Formulier

  • Tel. +31 (0)297 328018

    Lid van NMv